Werken @ Metafoor

Hét adviesbureau voor gebiedsontwikkeling!

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling

Anderen zien vlakken.
Jij ziet kansen.

Passie voor je vak, ambitie én de wil om elke dag een beetje beter te worden in wat je doet. Beschik jij over deze kwaliteiten en toewijding, dan bestaat er een grote kans dat jouw manier van denken past bij onze bedrijfscultuur. Bekijk welke vacatures wij nu open hebben staan.

Metafoor maakt het mogelijk

Wij zijn hét landelijk opererend advies- en detacheringsbureau voor gebiedsontwikkeling! Sinds de oprichting in 1995 hebben wij nagenoeg alle gemeenten, woningbouwcorporaties en private partijen geadviseerd bij hun vragen omtrent planeconomie, project- en procesmanagement en publiek- en privaatrecht. Metafoor levert kwalitatief hoogwaardige en kennisintensieve ondersteuning op maat door middel van advisering, detachering en onderzoek. Waar anderen vlakken zien, zien wij kansen.

Meer weten? Zie: werkenbijmetafoor.nl

Opleiding Planeconomie 2022

Ook dit jaar biedt Metafoor haar klanten en relaties de basisopleiding planeconomie aan! De meest flexibele opleiding omtrent planeconomie, voor iedereen die betrokken is bij gebiedsontwikkeling en meer over dit vakgebied wil leren.

Start: 9 september

  • geschikt voor junioren en projectleiders
  • bestaat uit 10 vakinhoudelijke blokken
  • alle bijeenkomsten zijn op donderdagen

Vacatures

Wij kennen de grond onder jouw voeten. Het gaat niet alleen om wat je doet, ook om waar je het doet. Word onderdeel van de fijnproevers van ruimtelijke ontwikkeling met hart voor de publieke zaak.

Junior project- en procesmanager

Heb je een grote interesse in gebiedsontwikkeling? Heb je de ambitie om gebiedsontwikkelingsprojecten in goede banen te leiden? Wordt junior projectmanager in gebiedsontwikkeling!

Planoloog

Waar anderen kale grond zien, zie jij kansen. Waar men naar een leegstaand kantoorpand kijkt, zie jij als planoloog al de mogelijkheden om te transformeren.

Junior (financieel) adviseur gebiedsontwikkeling

Heb jij (bijna) je Master in bijvoorbeeld Geografie, Planologie of Economie op zak? En/of heb je interesse in gebiedsontwikkeling? Pak dan deze unieke kans en leer alle kneepjes van het vak!

Projectmanager gebiedsontwikkeling

Grondexploitaties, financiële haalbaarheidsanalyses, risicomanagement: als ervaren Planeconoom weet jij precies hoe je dit aanpakt.

Senior Planeconoom

Grondexploitaties, financiële haalbaarheidsanalyses, risicomanagement: als ervaren Planeconoom weet jij precies hoe je dit aanpakt.

Senior juridisch adviseur

Heb jij in jouw jaren aan werkervaring een zesde zintuig voor grondzaken-, vastgoed- of omgevingsrecht ontwikkeld? Versterk ons als Senior Juridisch Adviseur!

Medior juridisch adviseur

Draai mee in de mooiste projecten in gebiedsontwikkeling, bijt je vast in de meest uitdagende situaties en werk toe naar een oplossing of product.

Junior Planeconoom

Heb jij je Master in Geografie, Planologie of Economie op zak? En/of heb je interesse in gebiedsontwikkeling? Pak dan deze unieke kans en leer alle kneepjes van het vak als Junior Planeconoom!

Traineeship Gebiedsontwikkeling – Carrière kickstarter!

Heb je interesse in gebiedsontwikkeling, heb je de juiste achtergrond en ben je op zoek naar een brede start van je carrière? Lijkt een functie als bijvoorbeeld planeconoom, projectmanager of juridisch adviseur jou leuk? Solliciteer dan op onze vacature voor Traineeship Gebiedsontwikkeling!

Internship Gebiedsontwikkeling

In een afrondende fase van je masterstudie of ben jij al op zoek naar die vliegende start van je carrière? Draai mee bij Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling, solliciteer op een internship in het vakgebied Gebiedsontwikkeling!

Administratie- en communicatiemedewerker GrexManager

Vanwege het succes van onze softwareapplicatie GrexManager zijn wij op zoek naar een collega die bij kan dragen aan de verdere professionalisering van onze service.

Contact

Bolderweg 2
1332 AT Almere
Telefoon: 036 – 5300211
E-mail: werkenbij@metafoor.nl