Meerpaaldagen - Dronten
Bestuurs- en commissieleden Meerpaaldagen 2017
Meerpaaldagen Dronten - Wordt vrijwilliger!
Meerpaaldagen - Dronten - Vrijwilliger

ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN MEERPAALDAGEN

Al 25 jaar is de Meerpaaldagen een succes. Dankzij supergemotiveerde vrijwilligers. Niet alleen inwoners van Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant helpen mee. Ook oud-inwoners blijven terugkomen, omdat zij verknocht zijn aan dit festival! Samenwerken als één grote ´Meerpaaldagen-familie´. Help je mee?

Meer dan 100 mensen in verschillende functies maken alles mogelijk. Het bestuur en de commissies beginnen in oktober met brainstormen over de nieuwe editie. De bouwploeg haakt aan bij de voorbereiding en vele vrijwilligers dragen hun steentje bij op de festivaldagen zelf. Bij de opbouw, bij de entree en bij de activiteiten. Ook jij kunt wat doen.

MAAK MÉÉR MEE ALS VRIJWILLIGER

Als vrijwilliger mis je niets van de Meerpaaldagen. Sterker nog, je maakt méér mee. Namelijk de sfeer backstage. De vrijwilligerscommissie wil dat juist vrijwilligers zelf óók van de Meerpaaldagen genieten.

  • Je kunt backstage rondlopen
  • Je kunt gewoon ‘vrij’ vragen om bepaalde artiesten te zien optreden
  • Je kunt flexibel jouw beschikbaarheid doorgeven, zodat je ook over de braderie kan
  • Je hoeft dus niets te missen, en in overleg is er heel veel mogelijk!

GEWELDIGE CATERING VAN DE ‘MEERPAALDAGEN-MOEDERS’

Daarnaast is er backstage geweldige catering die je als vrijwilliger op de been houdt. Ze zorgen dat elke vrijwilliger zijn natje en droogje krijgt zodat je zeker niets tekort komt. Van een overdosis vla-flip tot liters koffie en een gehaktballetje bij de lunch, overal wordt voor gezorgd door onze cateringdames.

EXTRA’S SPECIAAL VOOR VRIJWILLIGERS | BBQ & PLONSAVOND

De Meerpaaldagen zijn ook nog eens super gezellig met medevrijwilligers. Waarbij je veel mensen leert kennen en plezier hebt. Iedereen heeft hetzelfde doel: een groot feest maken. Wat automatisch een band schept.

  • BBQ voor de Meerpaaldagen; kennismaken met (nieuwe) vrijwilligers
  • Plonsavond na de Meerpaaldagen; samen het festival afsluiten met een hapje en drankje.
  • Vrijwilligersuitje halverwege het jaar; elkaar weer zien en bijkletsen.

KOM JIJ ONS VRIJWILLIGERSTEAM VERSTERKEN?

Iedereen is welkom om te komen helpen tijdens de Meerpaaldagen. Jaarlijks komen er altijd weer taken en werkzaamheden bij waarvoor we vrijwilligers zoeken. Weet wel dat vrijwilliger zijn een verantwoordelijke en belangrijke taak is voor de veiligheid en het verloop van het evenement.

VERANTWOORDELIJKHEID

Wij zoeken vrijwilligers die zelfstandig, risicobewust en verantwoordelijk te werk gaan in hun werkzaamheden. Er wordt van je verwacht dat je op basisniveau risico’s en situaties kan inschatten en hierop goed kan inspelen. Dit kan bijvoorbeeld een verloren kind zijn, maar ook rustig blijven bij spoedsituaties waarbij je bezoekers moet verzoeken de route vrij te maken voor een naderende ambulance.

Uiteraard krijg je voorafgaande aan de Meerpaaldagen een briefing hoe je met de meest voorkomende situaties moet/kan omgaan, maar er zullen altijd onverwachte situaties voorkomen. Mocht je twijfelen of jij het aankan, neem dan gerust contact op zodat we door kunnen nemen of dit iets voor je is.

 

JA, ik weet al zeker dat ik wil helpen! Meld je dan snel aan via ons aanmeldingsformulier.