Stef Ekkel

Stef Ekkel

Stef Ekkel

  Maak je klaar voor de allergrootste meezingers! “LIEVER TE DIK IN DE KIST ….” Stef Ekkel staat op vrijdagavond 10 augustus 2018 op de Meerpaaldagen in Dronten.

  uziek is Stef Ekkel op het lijf geschreven. Op 4-jarige leeftijd had hij al een enthousiaste schare fans die hij vermaakte in Cafe de Boterton te Kampen. Voor de vaste gasten was zijn toekomst duidelijk, het kon niet anders of Stef zou van zingen zijn carrière maken.

  Aan het einde van zijn tienertijd gaat Stef serieus aan de slag en zijn eerste single Op Een Terrasje slaat direct aan. Vele succesvolle singles volgen.

  In 2006 breekt Stef landelijk door met De Woonboot. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee. Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit De Smokkelaar. Johnny noemt Stef eenwaardige opvolger, het is de laatste notering van Johnny Hoes in de Single Top 100.

  In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit Liever Te Dik In De Kist op. De plaat bereikt de eerste plaats in het Jaaroverzicht van Sterren.nl en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

  Door de jaren heen kan Stef talloze hits bijschrijven, hij is inmiddels toe aan zijn tweede(dubbele) Best Of album.

  Op het podium weet Stef van geen ophouden, hij weet van elk optreden een feest te maken.  Niet voor niets mag hij zich inmiddels één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen.