RAAK / Mylène en Rosanne

RAAK / Mylène en Rosanne

RAAK / Mylène en Rosanne

    RAAK en Mylène en Rosanne staan op de Meerpaaldagen speciaal voor de jeugd in Dronten! Ken je de vrolijke tweeling nog niet? Leer ze hieronder kennen.

    Wij (Mylène en Rosanne) zijn een eeneiige tweeling geboren in Amsterdam. Opgegroeid in Badhoevedorp en hebben al in meerdere musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L en momenteel Tina de Musical. En hebben twee jaar meegedaan aan Kinderen voor Kinderen en samen met K3 in de liveshows “EYO” in de rol van de kleine Josje gestaan.

    Onze muziek

    We hebben met ons eigen liedje “Double Me” het Junior Songfestival 2013 gewonnen en ons land vertegenwoordigd in Kiev tijdens de Eurovisie Junior Songcontest 2013. Hiermee hebben we al meer dan 4.500.000 views op youtube. Ook hebben we met ons liedje “Me & My Selfie” al 12.000.000 views op youtube. Onze single “MooiBoy” doet het erg goed. Meer dan 4.000.000 views op youtube en meerdere keren op de eerste plek in de Kids Top 20. En ook onze  single “1000 mooie wensen” heeft al heel wat weken op nummer 1 gestaan. Momenteel hebben we een aantal nieuwe singles uit waaronder “Sister BFF“, “Geluk bij een ongeluk” i.s.m. het Rode Kruis en “Sinterklaasje heb je even“.