DJ Ricardo

DJ Ricardo

DJ Ricardo

    Vrijwel onafgebroken draait feest DJ Ricardo alle KidHitz in de mix, haalt kattenkwaad uit en betrekt uw publiek bij al zijn gekkigheid. Op de zaterdagavond van de Meerpaaldagen!

    Doordat alles lekker vlot, flitsend en op een persoonlijke manier verloopt raken de kids snel vertrouwd met de vrolijke deejay. Alle dansjes die de kinderen kennen van school en vakantie komen voorbij. Groot of klein iedereen doet gezellig mee met ‘Hoofd, schouders knie en teen‘ of de ‘Tsjoe Tsjoe Wa’.

    De ervaren deejay draait alle verzoekjes uit de Kids Top 20 en bouwt de spanning vanaf het podium hoog op, als er mooie prijzen zijn te winnen met het ‘Mega 4 op ’n rij Spel’ of de spetterende ‘Muziek Quiz’

    De KidHitzShow is uitstekend binnen of buiten in te zetten voor kinderfeestjes, schoolfeesten, buurtfeesten, (sport)verenigingen, bedrijfsfeesten maar zeker ook tijdens openbare evenementen zoals in winkelcentra, dorpsfeesten, campings, bungalowparken, pretparken op als opwarmshow voor Sinterklaas.

    Vanaf heden neemt DJ Ricardo ook de super gezellige KidHitzShow Mascottes KiKi en JoJo mee en betrekt deze op een leuke manier bij de show ! Een fantastisch kinderfeest is gegarandeerd! Op aanvraag is ook een Meet & Greet met KiKi en JoJo te boeken.