Meerpaaldagen - Dronten - Muziek
Meerpaaldagen Dronten - Wordt vrijwilliger!
Meerpaaldagen - Dronten - Paalzitten
Meerpaaldagen - Dronten - Avondprogramma

HOE HET BEGON

Wat ooit is begonnen als een kleinschalig evenement op een boerenwagen is inmiddels uitgegroeid naar een evenement van drie dagen: de Meerpaaldagen. Het grootste gratis festival van Dronten en omgeving.

Doe drie dagen Dronten

Drie avonden lang betreden bekende en minder bekende artiesten de twee podia in een feesttent die het gehele Redeplein overdekt. Op de vrijdag en zaterdag zijn er in en om het centrum activiteiten voor jong en oud.
De Meerpaaldagen zijn inmiddels een begrip. Bij inwoners van de gemeente Dronten, gasten uit de regio en de vele toeristen die in de zomermaanden langs en op het Veluwemeer verblijven. De festiviteiten vinden jaarlijks plaats in het tweede volle weekend van augustus. Inmiddels gaan zij het 25e jaar in.

ProDronten: gratis voor iedereen

De Meerpaaldagen worden georganiseerd door de Stichting ProDronten. Deze stichting heeft als doel jaarlijks een evenement te organiseren welke gratis toegankelijk is voor alle inwoners van de gemeente Dronten. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers.

Daarnaast zijn er tijdens de Meerpaaldagen vele vrijwilligers actief om een steentje bij te dragen om dit prachtige evenement tot een succes te maken. De Meerpaaldagen is afhankelijk van sponsors om het programma in te vullen. Een evenement wat dus niet mogelijk zou zijn zonder de betrokkenheid van de sponsors en vrijwilligers.

Vrijwilliger worden?

Kijk voor meer informatie onder de button ‘vrijwilliger worden’. Vrijwilliger kun je al worden met een minimale bijdrage. Ons motto is ‘vele handen maken licht werk’. Maar zonder deze vele handen kunnen de Meerpaaldagen niet gerealiseerd worden. Word dus nu vrijwilliger!

Sponsor worden?

Kijk voor meer informatie onder de button ‘aanmelden sponsoring’. Wil je de Meerpaaldagen sponsoren? Wij bieden diverse sponsorpakketten. Bekijk alle mogelijkheden en neem contact op met onze sponsorcommissie.