Nieuws

Bastiaan Ragas Basband Meerpaaldagen 2022

Meerpaaldagen swingend afgetrapt

12 augustus 2022

De Meerpaaldagen bestaan dit jaar maar liefst 30 jaar! Dat werd swingend gevierd op donderdagavond 11 augustus met DJ Mr Marvin, Fragment en Bastian Ragas & BasBand.

Begroting sluitend

Traditiegetrouw werd het grootste familiefestival van Dronten geopend met de VIP Avond voor sponsoren en genodigden. Coördinator van de sponsorcommissie Dennis Thie: “Het is geweldig om de Meerpaaldagen weer te kunnen vieren zoals we gewend zijn. We hebben prachtige nieuwe sponsoren aan ons weten te binden en zijn enorm blij dat een grote groep nog steeds is aangehaakt. Het mooiste nieuws? De begroting is sluitend en daar zijn we hartstikke trots op.”

Geen noemenswaardige incidenten

De eerste avond verliep zonder noemenswaardige incidenten, schetst projectleider Erik Hartgring. “We kijken terug op een leuke en zeer gemoedelijke donderdagavond. Op een festival van deze proporties zijn er altijd wel wat incidenten. Maar ondanks de hitte hebben we geen noemenswaardige incidenten gehad.”

Swingend door de tent

DJ Mr Marvin weet sinds jaar en dag ieder feest totaal op zijn kop te zetten. Dat was op het Meerpaalplein niet anders! Spectaculair en verrassend, zo kun je Fragment omschrijven. De Nederlands-Britse act was een ware hit in de grote tent met een lengte van meer dan 100 meter. Met een flinke dosis energie gingen zij van aanstekelijke cover naar meezingende hits. Je kon duidelijk zien dat ze hun Zwarte Cross ervaring hebben meegenomen naar de Meerpaaldagen. Het dak van de tent ging er nog net niet af.

Bastiaan Ragas: Wereldberoemd in Dronten

Bastiaan Ragas kun je met recht een echte podiumtijger noemen. Als twintiger zong hij als leadzanger in de wereldberoemde boyband ‘Caught in the Act’. Wat een feest op het Meerpaalplein! De mooiste liefdesliedjes, het prachtige All of Me van John Legend en klassieke Hollandse krakers. Ragas had het allemaal. Nadat DJ Mr Marvin het publiek nog éénmaal op de banken kreeg en de avond spetterend afsloot, is het tijd om vooruit te blikken.

Hitteplan op vrijdag

Vrijdagochtend vanaf 10.00 uur is de braderie geopend en de activiteiten starten om 12.00 uur. Alvast een kleine waarschuwing vooraf. Vrijdag worden temperaturen van ruim boven de 30 graden verwacht. Drink voldoende, zoek de schaduw op en smeer je in. Voel je je niet goed? Bezoek de EHBO bij de Meerpaal.

ben jij benieuwd naar de donderdag van de Meerpaaldagen? Bezoek dan onze Facebook-pagina!

Meer berichten

[ba_post_list include_categories=”current” posts_only_with_image=”off” show_excerpt=”off” show_date=”on” date_format=”j F Y” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” title_font_size=”15px” title_line_height=”1.5em” global_colors_info=”{}”][/ba_post_list]