Nieuws

Volle tent op de Meerpaaldagen

Eindelijk, we kunnen weer!

10 augustus 2022

We hebben er meerdere jaren op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we De Meerpaaldagen weer vieren zoals gebruikelijk!

Wij hopen, maar weten dat eigenlijk wel, dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

Programma

Dit jaar staan onder andere René Karst, DJ MR Marvin, Amplifier, Suit Up en Samantha Steenwijk op één van de podia in de grote tent op het Meerpaalplein. 

Overdag kan jong én oud genieten van een bijzonder acitiveitenprogramma in de thema’s Western en Winter. Je kunt zelfs een heerlijk diner winnen bij de challenge van AB Weegtechniek. Sloof je dus vooral uit in de tent of geniet van de braderie en de live muziek in Stadscentrum Suydersee.

Wil je weten wanneer wat is? Bekijk dan het programma via onderstaande knop!

Bekijk programma »

Het wordt heet!

Let op! De komende dagen is het ontzettend warm. Dus let op jezelf en op elkaar. Drink voldoende, zoek de schaduw op en vergeet je zelf vooral niet in te smeren. Gaat het niet goed? Spreek dan iemand van de organisatie aan – te herkennen aan de CREW shirts – of meld je bij de EHBO bij De Meerpaal.

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat het feest voor iedereen leuk is, vragen wij iedereen zich aan de huisregels te houden. Houd je je hier niet aan? Dan kun je verwijderd worden van het terrein.

Bekijk de huisregels »

Veel plezier!

Meer berichten

[ba_post_list include_categories=”current” posts_only_with_image=”off” show_excerpt=”off” show_date=”on” date_format=”j F Y” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” title_font_size=”15px” title_line_height=”1.5em” global_colors_info=”{}”][/ba_post_list]