Meerpaaldagen Dronten - Wordt vrijwilliger!
Meerpaaldagen - Dronten - Vrijwilliger
Meerpaaldagen - Dronten - Vrijwilliger
Meerpaaldagen - Dronten - Vrijwilliger

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS!

Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de Meerpaaldagen van 2016.

Wij zijn evenals voorgaande jaren ook nu weer op zoek naar enthousiaste mensen die als vrijwilliger een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de Meerpaaldagen.

Wil jij als vrijwilliger jouw steentje bijdragen om ook dit jaar de Meerpaaldagen tot een groot succes te maken? Bekijk dan onze vacatures op de vrijwilligerspagina of mail naar vrijwilligers@meerpaaldagen.nl.

WAT KUN JE DOEN?

De Meerpaaldagen is een evenement dat geheel op vrijwillige basis wordt mogelijk gemaakt. Er is een dagelijks bestuur, een coördinatiegroep en ieder jaar worden er zo veel mogelijk vrijwilligers geworven voor diverse taken. Hoofdzakelijk gaat het hierbij om:

  • Helpen bij de op- en afbouw;
  • Bij de wegafzettingen posten;
  • Bij activiteiten assisteren;
  • Helpen bij de catering.

Leuk? Jazeker! Al deze activiteiten doen we met een gezellige groep vrijwilligers. Er zijn meerdere redenen om een keer te komen helpen.

Jouw inzet tijdens de Meerpaaldagen mag flexibel zijn. Jij geeft aan wanneer jij wilt helpen, zo zijn wij met slechts twee dagdelen al erg blij. Je bent niet non-stop aan het werk. Er is tussen de werkzaamheden genoeg tijd om zelf over de braderie te lopen of artiesten te spotten. Als je tijdig doorgeeft op welke tijden/uren je niet wil/kan werken, dan houden wij hier uiteraard zo goed mogelijk rekening mee. Wanneer je dienst hebt, mag je backstage. Ja, inderdaad waar alle artiesten langs komen! Ook kan je aan de zijkant van het podium met de optredens mee kijken. Er wordt goed voor je gezorgd door onze Meerpaaldagen-moeders. Zij verzorgen de lunch, diner, drinken en andere snacks voor de hardwerkende mannen en vrouwen. Werkervaring opdoen in een leuke gezellige omgeving. Het voelt niet als werk en je kan het zo bijschrijven op je CV. Na de Meerpaaldagen gaan we met zijn allen een avond ‘plonsen’ om de gemiste avondjes in te halen. Dit doen we met een afsluitend etentje en drankje met alle vrijwilligers, op kosten van ProDronten (organisator van de Meerpaaldagen). Halverwege het jaar (januari/februari) organiseren wij een gezellig uitje en weerzien met alle vrijwilligers.

WAT ZIJN DE MEERPAALDAGEN?

De organisatie van de Meerpaaldagen is in handen van Stichting ProDronten. Deze stichting is een initiatief van gemeente, bedrijfsleven en particulieren en werd in 1992 opgericht.

Het doel van de stichting is het ontwikkelen van activiteiten op het gebied van wonen, werken en recreëren. Als middel is het evenement de ‘Meerpaaldagen’ opgezet om deze doelstelling elk jaar weer te realiseren.

Dit jaar dus al weer voor de 25e keer! Met een evenement als de Meerpaaldagen is Stichting ProDronten in staat de totale bevolking van Dronten en omgeving te benaderen. De Meerpaaldagen zijn er voor jong en oud.

Een belangrijk gegeven hierbij is de laagdrempeligheid van het evenement: het is gratis toegankelijk voor iedereen.

Ook bij een evenement als de Meerpaaldagen zijn vrijwilligers onmisbaar. Ben jij enthousiast om vrijwillig mee te helpen bij het tot stand komen van de Meerpaaldagen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Wij nemen contact met je op om kennis te maken.