FOUNTEX nieuwe beveiligingspartner Meerpaaldagen

De Meerpaaldagen worden vanaf 2021 beveiligd door FOUNTEX. Daartoe is onlangs een overeenkomst getekend tussen Stichting Pro Dronten, de organisator van de Meerpaaldagen, en het Drontense beveiligingsbedrijf.

Borgen van veiligheid

Erik Hartgring, operationeel coördinator van de Meerpaaldagen, is blij met de getekende overeenkomst: “Hiermee borgen wij de veiligheid van onze gasten en het materieel voor de komende jaren tijdens het gratis familiefestival. In FOUNTEX hebben wij een betrouwbare en professionele partner gevonden die zich de afgelopen jaren reeds op verschillende fronten heeft bewezen.”

Trots

FOUNTEX is een veiligheidsspecialist op het gebied van veiligheid, beveiliging & bewaking en professioneel vervoer. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel. Dit zijn voor de Meerpaaldagen belangrijke redenen om te kiezen voor de beveiligingsorganisatie. Voor FOUNTEX eigenaar Steven Braat heeft het partnership ook een persoonlijk tintje. “Van oudsher kwam ik zelf op dit festival om de sfeer en gezelligheid op te zoeken. Nu jaren later mogen wij ervoor zorgen dat andere die gezelligheid ook mogen ervaren. Ik ben enorm trots dat wij de beveiliging voor dit mooie festival mogen verzorgen.”

Meerpaaldagen 2022

De gasten zullen FOUNTEX voor het eerst ontmoeten op de Meerpaaldagen 2022. Dit jaar is er vanwege de coronamaatregelen geen muziekprogramma. Er vindt, mede dankzij de Rabobank, een alternatief dagprogramma plaats met een vossenjacht in winkelcentrum Suydersee en een puzzelrit door de gemeente Dronten.