Puzzelrit en vossenjacht tijdens Meerpaaldagen

Onlangs werd bekend dat vanwege de coronamaatregelen het niet mogelijk was om het muziekfestival van de Meerpaaldagen te organiseren. Maar dat betekent niet dat er niets mogelijk is. Dit jaar kan iedereen meedoen met een avontuurlijke puzzelrit door de gemeente Dronten op zaterdag 14 augustus 2021. Ook is er die dag een vossenjacht in winkelcentrum Suydersee. De hoofdsponsor van beide evenementen is de Rabobank.

De puzzelrit staat volledig in het teken van de Meerpaaldagen. Weet jij bijvoorbeeld welke artiest op het grote podium heeft gestaan, maar ook te zien was in verschillende commercials voor een van de grootste supermarktketens van Nederland? Ook verwachten we enige kennis over de gemeente Dronten. Als vroegere Zuiderzee is de gemeente Dronten, net als de rest van Flevoland, een uniek plekje in Nederland.

Vossenjacht

De vossenjacht vindt plaats in winkelcentrum Suydersee. Vind jij alle vossen? Dan maak je kans op leuke prijsjes. Bovendien krijg je een goodiebag als je meedoet met de vossenjacht. Let wel: Op is op, dus meld je op tijd in De Meerpaal. De vossenjacht start vanaf 10.00 uur.

Puzzelrit met mooie prijzen

De puzzelrit neemt ongeveer drie uur in beslag en start vanaf het Meerpaalplein. Je kunt je per auto inschrijven en je krijgt van de organisatie een goodiebag met daarin alles wat je nodig hebt om de puzzelrit succesvol af te ronden. Tevens zijn er mooie prijzen te winnen, zoals verschillende dinerbonnen en vrijkaarten voor Walibi Holland!

Langs de mooiste plekjes van de gemeente

Coördinator van de activiteitencommissie van Pro Dronten Denise Senten is blij dat de Meerpaaldagen toch een leuke activiteit heeft kunnen organiseren. “Dat het muziekfestival door de coronamaatregelen niet door kan gaan, is natuurlijk ontzettend jammer. Maar met deze puzzelrit geven we het dagprogramma toch weer wat glans. Misschien niet zoals Dronten van ons gewend is, maar op een hele andere manier die stiekem heel erg leuk is. De puzzelrit neemt je mee naar de mooiste plekjes van onze gemeente met verrassende opdrachten en stopt bij lokale ondernemers waar je kunt pauzeren en een hapje of drankje kunt nuttigen (op eigen kosten). Wil je wat leuks doen met het hele gezin op zaterdag 14 augustus? Twijfel dan niet en stuur een mail! Overigens hoeft er geen ruzie in de auto te ontstaan over de muziek, want met de ‘Meerpaaldagen tot nu toe’ playlist op Spotify geniet je van de leukste artiesten die wij de laatste tientallen jaren mochten verwelkomen.”

Mailen = meedoen

Wil jij meedoen aan de puzzelrit? Dat kan heel eenvoudig! Stuur een mail naar activiteiten@meerpaaldagen.nl met je naam, het aantal personen in de auto, tijdstip, e-mailadres en telefoonnummer. Meedoen is gratis en er kan gestart worden van 10.00 uur t/m 14.30 uur. Ieder kwartier starten er zes auto’s en vol is vol. Wees er dus op tijd bij.