Meerpaaldagen zoekt leden sponsorcommissie 

Stichting ProDronten, organisator van de Meerpaaldagen, zoekt extra handjes ter ondersteuning van de sponsorcommissie. De Meerpaaldagen behoren tot één van de grootste gratis festivals van Nederland. Om dit zo te houden, zijn sponsoren onontbeerlijk. Help jij mee om van de Meerpaaldagen de komende jaren een groot succes te maken? 

Als lid van de sponsorcommissie bezoek je bestaande en potentiële nieuwe sponsoren. Samen met de sponsor bepaal je hoe de Meerpaaldagen bijdragen aan hun doelstellingen. Je bent communicatief vaardig, administratief sterk en je beschikt over een hoge dosis inlevingsvermogen.

Teamplayer

Als teamplayer denk je mee met de sponsorcommissie om te bepalen hoe de Meerpaaldagen als platform voor de sponsoren kan fungeren. Welke toegevoegde waarde levert het festival voor hun? En hoe zorgen zij ervoor dat zij het maximale uit de Meerpaaldagen halen?

Vrijwillig

Het betreft een vrijwilligersfunctie bij hét mooiste evenement van de gemeente Dronten. Als lid van de sponsorcommissie word je deelgenoot van de mooiste diverse familie binnen Dronten die zich gedurende het hele jaar inzet om van de Meerpaaldagen een prachtig familiefeest te maken. Bovendien ben je welkom bij meerdere uitjes én ben je welkom op ‘de plonsavond’ daags na de Meerpaaldagen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marieke Leijenaar via sponsoring@meerpaaldagen.nl