Super energieke en interactieve slotavond om niet te vergeten

Meerpaaldagen 2017

Na twee avonden feest in de tent op het Meerpaalplein in Dronten was het zaterdag alweer de laatste avond van De Meerpaaldagen 2017. Met veel spetterende en vooral interactieve optredens was het een avond om niet meer te vergeten.

Onder het mom ‘het goede moeten we zeker behouden’ kwam zaterdagavond een band voorbij die voorgaande jaren ook heeft bijgedragen aan een gezellig feestje op de Meerpaaldagen. De beste coverband van Nederland; Black Tie Monkey Squad begon deze slotavond. De tent stroomde langzaam vol en de sfeer kwam er al goed in. Eigen talent was deze avond ook aanwezig. Lisanne Spaander trakteerde het publiek net als vorig jaar op haar zangkunsten. Dit keer stond ze midden in de tent, waardoor er nog meer interactie was met het publiek. 

Een nieuw fenomeen deze avond was een unieke en niet te evenaren DJ show. Het dj-duo Wipneus en Pim verzorgde met succes een spetterende show. Wat een feestje was het in de tent op het Meerpaalplein. Over dit optreden praat Dronten nog lang na!

Niemand minder dan Jody Bernal zorgde vervolgens met zijn DJ act voor een echt zomers tintje. Naast bekende hits bracht hij in Dronten zijn nieuwe zomerhit La Colegiala ten gehore. Een verrassingsact die op het laatste moment nog aan het programma was toegevoegd en waar het publiek heel enthousiast op reageerde. De band Blizzert, ook eerder een succesnummer op de Meerpaaldagen, volgde hierna met een variant op ‘Roept u maar’. Aanwezige bezoekers konden verzoeknummers indienen om deze vervolgens uit volle borst mee te zingen. De Black Tie Monkey Squad mocht de slotavond van deze Meerpaaldagen niet alleen openen, maar ook zorgden ze voor een onvergetelijke afsluiting. Pro Dronten kijkt terug op drie dagen feest.

Tot volgend jaar!