Gezocht: Lid sponsorcommissie

Dit is jouw kans om mee te werken aan hét evenement binnen de gemeente Dronten. De organisatie van de Meerpaaldagen zoekt versterking in de vorm van een ‘lid sponsorcommissie’. Word jij nou echt blij van het enthousiasmeren en werven van sponsoren? Aarzel dan niet en neem contact op!

Wat ooit is begonnen als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een evenement van drie dagen: de Meerpaaldagen. Het festival is bovendien gratis en dat is uitzonderlijk. Om dit zo te houden zijn veel sponsors nodig. Ieder jaar opnieuw wordt er door de sponsorcommissie hard gewerkt om voldoende sponsors te vinden. Voor dit werk is mankracht nodig.

Is het enthousiasmeren en werven van sponsors een kwaliteit die jij in huis hebt en wil je deel uit te maken van het ‘Meerpaaldagen team’ stuur dan een e-mail naar sponsoring@meerpaaldagen.nl. Je bent van harte welkom en hard nodig want zonder sponsors, geen Meerpaaldagen!