Seniorenmiddag met zangduo Saskia en Serge

Met dank aan Rabobank Flevoland staat ook dit jaar de Seniorenmiddag weer op de agenda van de Meerpaaldagen! Kom op vrijdag 9 augustus tussen 14.30 en 16.30 uur naar het Meerpaalplein in Dronten. Alle senioren uit de gemeente Dronten zijn van harte welkom.

Op uitnodiging komen vrijdagmiddag niemand minder dan het Nederlandse zangduo Saskia en Serge naar Dronten. Het duo draait al tientallen jaren meer in de Nederlandse muziekwereld en bestaat uit gitarist/zanger Ruud Schaap en zangeres Trudy van den Berg. Ze brengen veel bekende liedjes ten gehore. Het zijn oude meezingers waaronder ‘Zomer in Zeeland maar ook de nieuwe hits ontbreken zeker niet. Het beloofd een gevarieerd seniorenprogramma met veel interactie met het publiek.

Programma

14.30 – 15.15 uur: Saskia en Serge
15.15 – 15.30 uur: Drankje met cake (sponsors Vermeulen, Vereecken en AH Dronten Centrum)
15.30 – 16.15 uur: Saskia en Serge

Zie wij u ook in het centrum van Dronten voor de Seniorenmiddag?

Gratis busvervoer

Met dank aan Marión Reizen is er in 2019 weer gratis busvervoer vanuit Biddinghuizen (Plein) en Swifterbant (De Poort/ Weevers). U moet zich voor deze service wel vooraf aanmelden bij Marion Reizen. Dit kan via de website www.marionreizen.nl of telefoonnummer: 0321 – 33 62 39. Graag ook aangeven of u een rollator of rolstoel meeneemt.