Zaterdag met Ronnie Ruysdael, STARSTRUCK en Suit Up!

De programma’s voor donderdag 8 en vrijdag 9 augustus zijn bekend gemaakt. Maar er is nog meer! We hebben het dan over de laatste dag van de Meerpaaldagen; zaterdag 10 augustus! Onder andere Ronnie Ruysdael en Suit Up! betreden het podium van het grootste evenement van Dronten.

Net zoals vorig jaar begint deze avond al vroeg met een speciaal programma voor de wat jongere bezoekers. Ze kunnen lekker dansen en swingen met de TELEKIDS Discoshow. 

Drontens trots: Suit Up!

Om 21.00 uur is het de beurt aan de Drontense band Suit Up! Na het geweldige optreden van vorige jaar zijn ze ook dit jaar van de partij. Ze spelen Rockclassics, lekkere Hollandse meezingers en alles wat dara maar tussenzit. Kortom; voor een ieder wat wils!! Ze staan op zaterdagavond op het hoofdpodium. Voor hun een wens die uitkomt, voor het publiek de garantie op een energiek en bruisend optreden.

Na het optreden van Suit Up! komt is het tijd voor Die Verruckte Stunde van 538. Maak je borst nat voor een uur lang louter en alleen maar “foute – feest “muziek!

In de polonaise met Ronnie Ruysdael

Na een uur lang feest betreedt 23.15 uur de Koning van de Polonaise: Ronnie Ruysdael het podium. Dit staat garant voor meezingers en inzetten van de het lopen van de Poloniase. Daarna aan STARSTRUCK de eer het podium te betreden. Het is een unieke samensmelting van DJ act en band. Zij hebben al de nodige festivals achter de rug en sluiten met een spetterende show de 28e editie van de Meerpaaldagen af.

Programmering zaterdag 10  augustus 2019

  • 19.00 uur: Telekids Disco Show
  • 21.00 uur: Suit Up!
  • 22.15 uur: Die Verrückte Stunde 538
  • 23.15 uur: Ronnie Ruysdael
  • 23.50 uur: PRODronten
  • 23.55 uur: STARSTRUCK
  • 01.00 uur: einde programmering

Tot ziens op 8, 9 & 10 augustus tijdens dit gratis evenement in het centrum van Dronten!