Vrijdagavond MPD2019: Snollebollekes en veel meer…

Vrijdagavond 9 augustus staat het muziekprogramma van de Meerpaaldagen in het teken van meezingen, meideinen/-hossen en Feest met een hoofdletter F!  Zoals al eerder bekend gemaakt staat er een optreden van niemand minder dan Snollebollekes op het programma.

Hij doet Dronten om 23.45 uur aan. Daarvoor wordt het publiek op eigenzinnige en energieke wijze flink opgewarmd. DJ Ricky Corony gaat om 19.00 uur al van start gevolgd door de Brabantse feestband PROOST! en de twee acts; Helemaal Hollands en One Two Trio. Ze weten allemaal met hun bruisende en energieke repertoire de boel op z’n kop te zetten! Kortom vrijdagavond wordt het FEEST in de tent op het Meerpaalplein!

Seniorenmiddag Meerpaaldagensaskia serge meerpaaldagen

Wederom staat, dankzij de Rabobank Flevoland, de seniorenmiddag op het programma. Een unieke activiteit binnen de organisatie van de Meerpaaldagen die niet mag ontbreken. Om 14.30 uur betreden niemand minder dan Saskia & Serge het grote podium in de tent op het Meerpaalplein. Zij nemen het publiek mee naar de hits uit vroegere tijden en de mooie herinneringen van toen.

Marion Reizen verzorgd dit jaar wederom het vervoer vanuit Swifterbant en Biddinghuizen. Rond 16.30 uur volgt de afsluiting en wordt het grote podium omgebouwd voor het avondprogramma.

Programmering vrijdag 9 augustus 2019

  • 19.00 uur: DJ Ricky Corony
  • 20.45 uur: PROOST!
  • 21.30 uur: One Two Trio
  • 22.15 uur: Helemaal Hollands
  • 22.45 uur: PROOST!
  • 23.45 uur: Snollebollekes
  • 00.15 uur: PROOST!
  • 01.00 uur: einde programmering

Benieuwd naar het programma voor zaterdag 10 augustus? Nog één nachtje slapen en dan maken we het bekend. Nog even geduld dus…..