Memphis Maniacs op donderdag Meerpaaldagen

Het programma voor de 28e editie van de Meerpaaldagen in Dronten is rond. We hebben al bekendgemaakt dat de bekende feestact Snollebollekes Dronten aan doet, maar dat is nog lang niet alles! Hieronder de line-up voor donderdagavond 8 augustus 2019.

DJ Ricky Corony

DJ Ricky Corony opent met een feestelijk optreden op donderdagavond 20.00 uur de 28e editie van de Meerpaaldagen (#MPD2019). Deze DJ is een echte sfeermaker die werkelijk alle muziekstijlen kan draaien. Later op de avond verzorgt hij nogmaals een optreden.

Elske de Wall

Tussen deze optredens in is het de beurt aan Elske Dewall en haar band. Ze is o.a. bekend van haar rol als Maria in The Passion, haar support act bij de concerten van Marco Borsato afgelopen jaar en haar muzikale omlijsting van de Linda’s Zomerweek. Een ieder kan genieten van haar prachtige stem en zeer diverse repertoire.

Memphis Maniacs

De startavond van de Meerpaaldagen wordt afgesloten met niemand minder dan de Memphis Maniacs. Deze artiesten staan bekend om het geven van spetterende liveshows en weten elke keer weer een feestje te bouwen. Herkenbare hits en worden omgetoverd tot ‘Maniacs Mash-Up Medleys’. Dit maakt alles nét even anders, maar het blijft voor het publiek herkenbaar.

Programmering donderdagavond 9 augustus 

  • 20.00 uur: DJ Ricky Corony
  • 21.00 uur: Elske DeWall en band
  • 22.15 uur: DJ Ricky Corony
  • 23.15 uur: Memphis Maniacs
  • 00.30 uur: einde programmering

Nieuwsgierig naar de programmering van vrijdagavond? Dit volgt op vrijdag 24 mei. Houd dus onze website en social media, waaronder Instagram, goed in de gaten!