Snollebollekes hoofdact Meerpaaldagen 2019

Het programma voor de 28e editie van de Meerpaaldagen in Dronten is rond. Vier het mee op 8, 9, 10 en 10 augustus in het centrum van Dronten. Zoals bij velen bekend betreden drie avonden lang artiesten de twee podia in een feesttentop het Meerpaalplein. We zijn trots te kunnen melden dat dit jaar de zeer populaire Nederlandse feestact Snollebollekes op vrijdagavond de tent betreedt. Dit wordt een feest met een hoofdletter F.

Van links naar rechts met Snollebollekes

Op dit moment is Snollebollekes één van de grootste feestacts van Nederland. Tijdens de concerten gaat het dak eraf. Met hits als ‘Op en Neer’, Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en ‘Vrouwkes’ brengen ze het publiek letterlijk in beweging. We kijken dan ook uit naar een geweldig optreden!

Er is meer… op de Meerpaaldagen

Naast een optreden van Snollebollekes en vele andere artiesten is er ook overdag weer voldoende te beleven voor oud en jong. Er is achter de schermen hard gewerkt aan het samenstellen van een programma met voor een ieder wat wils. Denk dan bijvoorbeeld aan de Seniorenmiddag, het Stratenfestival en diverse creatieve en sportieve activiteiten. Dankzij de vele sponsoren zijn de Meerpaaldagen gratis toegankelijk.

De komende weken gaan we nader bekendmaken welke artiesten Dronten aandoen en wat je allemaal kunt beleven. Nog even geduld dus en hou Facebook en de website goed in de gaten!