Veel (Hollandse) hits tijdens energieke slotavond Meerpaaldagen

Sfeerbeeld Meerpaaldagen zaterdagavond 11 augustus 2018

Dronten- Zaterdagavond alweer de laatste avond van de 27ste editie van de Meerpaaldagen 2018. Met veel spetterende optredens, een geweldige sfeer en veel (Hollandse) meezingers was het een avond om niet meer te vergeten. Het weer werkte goed mee en trok veel bezoekers naar de feesttent op het Meerpaalplein.

Dit jaar is er op zaterdagavond extra aandacht besteed aan de jeugd. De zaterdagavond startte dan ook al vroeg (19.00 uur) met een optreden van DJ Ricardo. Hij zorgde met de bekende ‘Kids Top 20 hits’ voor een swingende opwarmer. Hierna beklommen de meiden van Raak! en Mylène en Rosanne het podium. Tot groot enthousiasme van het jonge publiek. Daarna was het tijd om ook het oudere publiek te bedienen. De tent liep vol en de sfeer kwam er nog meer in. Dit werd mede veroorzaakt door het optreden van Brace, die al voor de derde keer dit jaar optreedt in Dronten. Hij maakte een feestje in de tent en had daarbij ook alle aandacht voor de (jongere) fans die hem zelfs mochten assisteren op het podium.

Na Brace was het de beurt aan de Friese coverband Stageline. Met hun brede repertoire werd de tent tot twee keer toe op zijn kop gezet. Van klassiekers, Rock, Top 40 en heerlijke uit-je-dak nummers niets is deze band teveel. Het dak ging eraf dankzij het enthousiasme van zowel bandleden als publiek. Dit gold zeker voor hun tweede optreden dat tevens het slotoptreden van de Meerpaaldagen 2018 was.

Voor het eerst was Q-Music: Het Foute Uur op de Meerpaaldagen, een daverend succes! Niet alleen de echte guilty pleasure liefhebbers kwamen aan hun trekken, maar ook de overige bezoekers zongen de bekende nummers vol overgave mee. Velen hebben van dit ‘uurtje’ genoten. De bekende volkszanger Peter Beense maakte vervolgens het feest compleet. Zijn optreden met o.a. nummers van André Hazes en andere bekende volkszangers zorgde ervoor dat het gros van het publiek na een geslaagde slotavond van Meerpaaldagen 2018 met schorre keeltjes naar huis ging.

 

Wil je nog even nagenieten van deze 27ste editie van de Meerpaaldagen, ga dan naar www.meerpaaldagen.nl en hou social media in de gaten. Binnenkort kan je daar de aftermovie bewonderen van de 27ste editie van de Meerpaaldagen. Pro Dronten kijkt in ieder geval terug op drie hele mooie dagen en kan niet wachten met de voorbereidingen voor volgend jaar. Tot dan!