De Drontenaar.nl nieuwe mediapartner Meerpaaldagen

De Drontenaar.nl en Stichting ProDronten hebben de handen ineengeslagen. Vanaf 2018 is De Drontenaar de nieuwe mediapartner voor de Meerpaaldagen.

Joop Weenk (voorzitter Stichting ProDronten): “Wij hebben goede gesprekken gevoerd met De Drontenaar.nl en zijn blij dat we ze als nieuwe mediapartner bij dit mooie evenement mogen verwelkomen.

De Drontenaar.nl heeft zich als lokaal medium de afgelopen jaren heel betrokken getoond bij de Meerpaaldagen. Ze bieden Stichting Pro Dronten en haar sponsoren een mooi communicatieplatform. We denken met deze mediapartner voor de komende jaren een betrokken partner te hebben gevonden.”

“Wij zijn blij in ProDronten een partner te hebben gevonden.”

Johan van der Kolk (commercieel directeur Brugmedia) vult aan: “Als Brugmedia willen we graag verenigingen en evenementen ondersteunen. Wij helpen ze bij het uitdragen van hun activiteiten en evenementen. De Meerpaaldagen sluit mooi aan bij deze visie, en wij zijn blij in ProDronten een partner te hebben gevonden.”

Speciale festivalkrant

Inmiddels zijn de voorbereiding voor de exacte invulling van dit partnerschap in volle gang. Meer informatie volgt. Al wel kan worden gemeld dat op 6 augustus De Drontenaar.nl met een uitneembare en speciale festivalkrant komt die bij ruim 17.000 huishoudens in de gemeente Dronten op de mat valt.