Seniorenmiddag met The Wieners en Mark Doldersum op vrijdag 10 augustus

Ook dit jaar staat het weer op de agenda van de Meerpaaldagen; de seniorenmiddag! Deze vindt plaats op vrijdag 10 augustus van 14.30 tot 17.00 uur in de tent op het Meerpaalplein. Alle senioren uit de gemeente Dronten zijn van harte welkom.

Op speciale uitnodiging komen niemand minder dan The Wieners op vrijdagmiddag naar Dronten. Daarnaast verzorgt Mark Doldersum een feestelijk optreden.  The Wieners is swingende Fifties Rock ’n Roll band die u meeneemt terug in de tijd. Ze spelen swingende muziek van The Everly Brothers, Buddy Holly, Johnny Cash, Eddie Cochran, Carl Perkins, Ricky Nelson Johnny Burnette en vele anderen. Zij nemen u tijdens hun eerste optreden mee met de herkenbare muziek van de The Everly Brothers. Het tweede optreden wordt gevuld met diverse Rock ’n Roll en Countrynummers uit de jaren ‘50.

Vorige jaar kreeg Mark Doldersum menigeen spontaan aan de polonaise en werd er luidkeels meegezongen. Daarom is ook dit jaar Mark weer van de partij. Het belooft meezingen en meedeinen met diverse Nederlandstalige hits.

Programma

  • 14.30 uur The Wieners
  • 15.15 uur Een drankje met wat lekkers namens onze sponsoren
  • 15.30 uur Mark Doldersum
  • 16.15 The Wieners
  • 17.00 uur Einde programma

Gratis busvervoer

Marión Reizen regelt voor de seniorenmiddag net als voorgaande jaren gratis busvervoer vanuit Biddinghuizen (Plein) en Swifterbant (De Poort, bij Weevers). Om gebruik te maken van deze service moeten mensen zich wel vooraf aanmelden bij Marion Reizen. U kunt zich opgeven via de website www.marionreizen.nl of per telefoon 0321 – 33 62 39 U kunt dan gelijk aangeven of u een rollator of rolstoel meeneemt. Bij aankomst in Dronten staan er vrijwilligers klaar om u te begeleiden naar de feesttent en na afloop begeleiden zij u ook weer terug naar de bus.

De Regenboog

Ook de senioren uit Woonzorgcentrum De Regenboog worden niet vergeten. Zij worden onder begeleiding van vrijwilligers van De Regenboog, familieleden en vrijwilligers van RaboDoet naar de feesttent gebracht. Bewoners en hun familieleden krijgen hierover apart bericht via familienet van De Regenboog.

Sponsoren

Het programma is mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet en bijdrage diverse sponsoren. Denk aan Rabobank Flevoland, Marion reizen, Vereecken en de Albert Heijn Dronten Centrum.