Rabobank continueert samenwerking met stichting ProDronten voor Meerpaaldagen

Rabobank continueert de samenwerking met stichting ProDronten voor de Meerpaaldagen. Het afgelopen jaar was Rabobank Flevoland als hoofdsponsor al verbonden aan het seniorenprogramma op de vrijdagmiddag van de Meerpaaldagen. Onlangs heeft de bank de samenwerking met drie jaar verlengd.

“Diverse organisaties steken de handen ineen om er een mooi uitje van te maken voor de oudste inwoners in de gemeente Dronten. Daar helpen wij graag een handje aan mee”, aldus Wilke van Ittersum, adviseur Marketing & Communicatie bij Rabobank Flevoland.

De bank maakt als sponsor het optreden van The Wieners mogelijk en daarnaast helpen medewerkers mee als vrijwilliger bij het ontvangst.

“Fijn dat de bank dit blijft ondersteunen” 

Joop Weenk, voorzitter van stichting ProDronten, is blij met het continueren van deze samenwerking. “Het seniorenprogramma is al een aantal jaren een succesvol programma onderdeel van onze Meerpaaldagen. Fijn dat de bank dit ook voor de aankomende jaren blijft ondersteunen.”

Het seniorenprogramma is op vrijdag 10 augustus van 14.30 uur tot 16.30 uur.