PROGRAMMA 11/8 | Brace, Peter Beense en aandacht voor de jeugd!

Het programma voor zowel 9 augustus als 10 augustus zijn de afgelopen week al bekend gemaakt, maar gelukkig kunnen we nu dan ook het laatste gedeelte bekendmaken! Hierbij het programma voor de derde Meerpaaldag!

De avond begint al vroeg met optredens voor de wat jongere bezoekers. DJ Ricardo, de meidengroep RAAK! en Mylène en Rosanne maken er samen met de jeugd van Dronten een feestje van. Vervolgens is het de beurt aan de Nederlanse zanger Brace bekend van zijn single ‘Zonde’. Hij brak landelijk door met de single ‘Moppie’ waarbij hij samenwerkte met Lange Frans en Baas B en hij stond in 2015 in de finale van The Voice. Na Brace is het de beurt aan de coverband Stageline. Klassiekers, Rock, Top 40, ballads of uit-je-dak-nummers je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het spelen. Met deze band gaat het dak eraf! Daarna gaan we een uur lang keihard meezingen met de lekkerste Foute hits tijdens het Q-music foute uur. Ook deze avond is aan de liefhebber van het Nederlandse lied gedacht. Na de foute hits is het de beurt aan Peter Beense. Deze Nederlandse volkszanger belooft een sfeervol optreden boordevol meezingers. Aan de band Stageline de eer om nogmaals het podium te betreden en de Meerpaaldagen 2018 af te sluiten met een feestelijk en spetterend optreden.

Programmering zaterdagavond 11 augustus
• 19.00 uur – DJ Ricardo (voor de jeugd)
• 20.00 uur – Raak! & Mylène en Rosanne (voor de jeugd)
• 21.00 uur – Brace
• 21.30 uur – Stageline
• 22.30 uur – Q-Music Het Foute Uur
• 23.30 uur – Peter Beense
• 00.00 uur – Stageline
• 01.00 uur – Einde

Dagactiviteiten zaterdag
Naast live optredens tijdens het avondprogramma staat ook het dagprogramma op zaterdag weer bol van de activiteiten. In samenwerking met diverse partners en dankzij onze sponsors zijn er in en om het centrum gratis activiteiten voor jong en oud. Denk dan aan de braderie, het JMC Stratenfestival en diverse klimactiviteiten waaronder een klimwand tot 8 meter. Er zijn ook spectaculaire spelactiviteiten waaronder Klaver Bungee en de Knockout Race. Voor de allerkleinsten en hun ouders zijn er de mama BéBé activiteiten en er is een heuse kinder Kartbaan. Dit alles is maar een hele kleine greep uit het totale aanbod. Binnenkort volgt via website en social media meer informatie over de dagactiviteiten.