PROGRAMMA 10/8 | Paul de Munnik, Abba Fever…

Het programma voor de 27e editie van de Meerpaaldagen in Dronten is rond! Op donderdag 17 mei is het programma van de openingsavond al bekend gemaakt. Maar er is meer! Op vrijdagavond 10 augustus komt niemand minder dan Paul de Munnik naar de Meerpaaldagen. Hij komt samen met zijn band naar ‘zijn’ oude vertrouwde Dronten om diverse mooie nummers te spelen uit zijn hele repertoire. Voor velen een feest van herkenning. Voordat Paul de Munnik op het podium verschijnt is het eerst de beurt aan Mark Doldersum. Vorige jaar kreeg hij menigeen spontaan aan de polonaise en werd er luidkeels meegezongen. Daarom is ook dit jaar Mark weer van de partij. Hij treedt eerst op tijdens de Seniorenmiddag en trapt daarna de vrijdagavond af in de feesttent. Hierna is het de beurt aan de sensatie Abba Fever. Deze band brengt je terug naar de jaren ’70 en zorgt ervoor dat je ouderwets uit je dak kan gaan. Ze hebben vorig jaar de prestigieuze prijs van beste tribute band van Nederland gewonnen, dus dat belooft wat!

Het is ongeveer 22.30 uur als de band Baby Blue het podium betreedt. De jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Het zeer toegankelijke en brede repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren. Vanaf de eerste minuut boeien zij het publiek met hun pakkende repertoire en staat de boel op z’n kop! Ook aan de genieter van het Nederlandse lied is gedacht deze avond. Na de klanken van Baby Blue is het de beurt aan Stef Ekkel. Met deze Nederlandse volkszanger wordt het meezingen en gezellig meedeinen geblazen. Als laatste beklimt de band Baby Blue nogmaals het podium. Ze sluiten de vrijdagavond af met naar verwachting een groot feest.

Programmering Seniorenmiddag vrijdag 10 augustus
• 14:30 uur – The Wieners
• 15.15 uur – Mark Doldersum
• 15.45 uur – The Wieners
• 16.30 uur – Einde

Programmering vrijdagavond 10 augustus
• 20.00 uur – Mark Doldersum
• 20:45 uur – Paul de Munnik
• 21.45 uur – Abba Fever
• 22.30 uur – Baby Blue
• 23.30 uur – Stef Ekkel
• 00:00 uur – Baby Blue
• 01.00 uur – Einde

Dagprogramma vrijdag
Op vrijdag 10 augustus staat het centrum van Dronten overdag ook bol van de activiteiten. Er is weer van alles te doen voor jong en oud. Dit mede dankzij de inzet van vrijwilligers en de bijdrage van onze sponsors. Denk aan een Kinderkermis, de Seniorenmiddag en een heus Beauty- en lifestyle café. Ook kan je weer lasergamen, Bungee Soccer spelen of een van de andere vele spel- en klimactiviteiten. Daarnaast kun je natuurlijk zoals gewoonlijk snuffelen en struinen op de braderie. Meer informatie over de diverse dagactiviteiten krijg je de komende periode via website en social media.

Benieuwd naar het programma voor zaterdag 11 augustus? Nog één nachtje slapen en dan maken we het bekend. Nog even geduld dus…